Hava Arıtımı Koku Giderimi Basınçlı Hava Saflaştırma Solvent geri kazanım, Baca Gazı Temizlenme İçme Suyu Arıtımı Atık Su Arıtımı Kimya, Gıda Sanayi ve Rafineri Ayrıştırma Saflaştırma İşlemleri Biyogaz Saflaştırması Kullanılan kömürümsü bir maddedir.son yıllarda hava kirliliğinin önlenmesi için restouran,fırın,ve senayilerde bacalara uygulanmaktadır.koku,duman şikeyetlerininiz büyük orada azaltan bir filitre sistemidir.İMALAT VE UYGULAMALARIMIZ MEVCUTTUR.
ÇİFT CİDARLI VE TEK CİDARLI BACALAR
Bacalar kullanın şekline göre galvaniz,krom(paslanmaz),ve dkp saclardan imal edilir.ÇİFT CİDAR NEDİR çift cidar bacaların dıştan yüksek oğunlukta taş yünü ile izole edilip üzerinin paslanmaya karşı alaminyum veya kromile kaplanmasına denir.yoğuşmadan dolayı korozyonu önlemesinin yanı sıra yangın durumunda sıçrama yapmasını büyük ölçüde engeller.İMALAT VE UYGULAMALARIMIZ MEVCUTTUR.
SULU SİSTEM BACA FİLTRESİ
Kirli dumanın,gaz ve ucucu maddelerin su dolu tankın içerisinde su püskürtme aracılığı ile temizlendiği ve atmosfere temiz havanın salınmasını sağlayan sulu baca filtre sistemi, işletmeleri dumandan, kokudan, hava kirliliğinden ve de yangından kurtaran sulu baca filtresi temiz hava sağlayarak hava kirliliğini de büyük oranda önlemektedir.İMALAT VE MONTAJ HİZMETİ VARMEKTEYİZ.
ELEKTROSTATİK BACA FİLİTRELERİ
Elektrostatik filtreler hava ısıtıcıları ile cebri çekme fanları arasına yerleştirilecektir. Böylece baca gazının içerdiği uçucu küllerin, gaz kanalları ve fan kanatlarında oluşturabileceği aşınmalar da önlenebilecektir. Elektrostatik filtreler, askıda katı madde içeren gazların, oluşturulan elektrik alanı içerisinden geçirilerek, yükleme elektrotları ile elektriksel olarak negatif yükle yüklenmesi ve negatif yükle yüklenmiş maddelerin pozitif toplama elektrotlarında toplanarak gazdan ayrılması ilkesi ile çalışmaktadır.BİZMLE İLETİŞİME GEÇİNİZ.
TESİSAT YALITIMI VE ALÜMİNYUM KAPLAMA
Tesisat Yalıtımı bir binanın ısıtılması veya soğutulması için harcanan enerjiden tasarruf edilmesinde önemi büyüktür. Özellikle binaların ısıtılmayan bölümlerinden geçen tesisatın ve vanaların yalıtımı yapıldığı taktirde enerji tasarrufu çok önemli mertebelerdedir. Bu sebeple tesisatı oluşturan, boruların, tankların, depoların, klima kanallarının, vana ve armatürlerin, içerisinden geçen akışkanın sıcak ya da soğuk oluşuna göre uygun yalıtım malzemeleri ile yalıtılması ve dış ortodan etkilenmemesi için alaminyum gofraj,krom ile kaplanması gerekmektedir.BU ALANDA HİZMET ALMAK İÇİN BİZİMLE İLETİŞİME GEÇEBİLİRSİNİZ.